Biologische moeder ontvoert zoontje

iggy had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een jongetje van anderhalf jaar oud is gisteravond in Hengelo enige tijd ontvoerd geweest door zijn biologische moeder. Het jongetje woonde bij een pleeggezin.

Omstreekt kwart voor acht werd bij de woning van het pleeggezin aangebeld. Toen de 36-jarige pleegmoeder opendeed werd zij door vier mannen naar binnen geduwd. Bij de mannen was ook een vrouw aanwezig, die het slachtoffer herkende als de biologische moeder van ťťn van haar twee pleegkinderen. De pleegmoeder werd in de woonkamer door drie mannen tegengehouden, terwijl de vierde man en de biologische moeder naar boven gingen om het jongetje te halen. Zij liepen naar buiten en stapten in een auto.

Dankzij een getuige die de kleur en het merk van de auto en een deel van het kenteken onthield kon de auto op de A1, ter hoogte van Ede, aangehouden worden. Het ventje werd samen met zijn 18-jarige moeder, een 19-jarige Rotterdammer en een 23-jarige Hagenees aangetroffen. De drie volwassenen zijn aangehouden en opgesloten voor verhoor.

Het jongetje werd later die avond door zijn pleegvader opgehaald en meegenomen naar huis. De andere twee mannen die bij de ontvoering aanwezig waren zijn nog voortvluchtig.