Slachtoffer ongeval Axel overleden

sushi-nori had ons via de newssubmit het volgende herschreven bericht te melden:

Afgelopen zondag berichtten we over een zwaar auto-ongeluk in de Zeeuwse plaats Axel. Daarbij vielen drie zwaargewonden. EÚn van deze slachtoffers, een 23-jarige vrouw uit Borsele, is vanmorgen om zes uur aan haar verwondingen overleden. Ze had ernstig hersenletsel opgelopen toen ze door de enorme klap uit de auto werd geslingerd. Ze is niet meer bij bewustzijn gekomen.

De auto met vier inzittenden sloeg over de kop toen de bijrijder bij wijze van grap aan de handrem trok. Het viertal reed op dat moment op de Tractaatweg. De auto had een snelheid van ongeveer honderd kilometer per uur.

Een ander slachtoffer, een 21-jarige vrouw uit Borsele, ligt nog steeds buiten bewustzijn in het ziekenhuis. Ook zij heeft zwaar hersenletsel aan het ongeval overgehouden. De 21-jarige man uit Kapelle die aan de handtrem trok, een "stapvriend" van de andere slachtoffers, ligt met een gebroken been en heup in een ander ziekenhuis. De 24-jarige bestuurster uit Borsele is met enkele schrammen er vanaf gekomen.

We vragen je op een gepaste manier te reageren.