Bevrijde soldate misschien naakt in Hustler

Sessy herschreef en vertaalde voor ons via de newssubmit het bericht:

Larry Flynt maakte bekend dat hij twee naaktfotos heeft van de in Irak gevangen genomen en bevrijdde soldate Jessica Lynch. Hij wil ze publiceren in zijn blootblad Hustler. Flynt kocht de fotos van twee mannelijke soldaten waarmee zij op de foto ging.

Jessica Lynch"Jessica is gevangen genomen in Irak en heeft dat overleefd. Dus dit kan ze ook wel aan", liet een vertegenwoordiger van Lynch weten. Zo ver hoeft het echter niet te komen. Flynt liet al weten dat hij het misschien toch niet doet aangezien ze vooral door het Pentagon een held is gemaakt en zelf daar nauwelijks schuld aan heeft. "Eerst wilde ik ze publiceren, maar het is niet de beste zet die ik kan doen", zei Flynt in een telefoongesprek. Verder liet hij weten dat de foto's voorlopig veilig zullen worden opgeborgen bij de rest van de 'goede materialen'.

Flynt zei ook dat hij een uitgebreid onderzoek heeft laten doen om er zeker van te zijn dat die foto's ook echt van haar zijn. "Denk je dat ik foto's ga publiceren die niet van haar zijn? Mijn bedrijf is van mij en daar wil ik geen verandering ik brengen."