Canal America filmt UFO's m.b.v. medium

Het team van het Canal America 2 "Informe Central" programma in Argentinië zag en filmde onlangs verscheidene UFO's nabij Maimara. Alfonso Bidondo, die het team naar de plek had gebracht, waar de waarneming plaats vond, beweert telepatisch contact te kunnen legen met aliens, die deze objecten besturen, aldus UFO Plaza.

"De mensen van Canal America vroegen mij om telepatisch contact met deze voertuigen te maken, om ze te kunnen filmen en vast te stellen of het (UFO)onderwerp echt is. We bevonden ons op deze plek, terwijl ze me interviewden. Toen vertelden de objecten mij, dat ze achter me zouden verschijnen. We draaiden ons om en een van de voertuigen bevond zich boven mij. Het team was zeer ontsteld en slaagden erin om het op te nemen," aldus Bidondo.

Bidondo beschreef het object als een "erg groot licht, dat ons langzaam bovenhoofds passeerde, en toen na 15 seconden verdween. Toen verschenen er andere lichten, waarna de lucht bewolkt raakte." De gefilmde beelden werden getoond in La Quebrada. "Jujuy," legde Bidondo uit, "is een van de meest belangrijke plaatsen op de planeet aangaande het UFO fenomeen, omdat we ons in een magnetische 'buis' bevinden, waardoor het voertuig doorvaart ... de atmosfeer en het electromagnetische veld, waarin Noord-Argentinie is ondergedompeld, is ook van grote invloed." "Ondanks dit," voegt hij toe, "is het UFO onderwerp taboe in Jujuy."

Op 1 november werd er om 18:32 's avonds een intens helder licht in de hoofdstad waargenomen. De UFO zweefde "langzaam langs de maan" voor ongeveer 10 minuten. De videocamera, die gebruikt werd, was een Sony 360x. Klik hier voor screenshots van de beelden.