Mental Theo woedend over beschuldigingen

ignite had ons via de newssubmit het volgende te melden:

TMF-VJ Mental Theo (Theo Nabuurs) ontkent ten stelligste dat hij een 17-jarig meisje heeft aangerand en een 20-jarige jongen een kopstoot heeft gegeven. Gisteren werd bekend dat Theo begin oktober in Limburg een paar uur in de cel heeft gezeten op beschuldiging van dergelijke feiten.

Volgens verhalen zou Nabuurs in nachtdancing Allebonneur in Maastricht de 20-jarige jongen een paar kopstoten hebben uitgedeeld, nadat die boos was geworden omdat de Happy-Hardcore-DJ aan zijn vriendin zat. Politiewoordvoerder R. Keijdener bevestigt dat er tegen Theo Nabuurs aangifte is gedaan van aanranding en mishandeling, maar ''wij zijn zeer terughoudend in de berichtgeving''.

'Mental' Theo Nabuurs reageert in de Telegraaf vol ongeloof en woede op de berichtgeving: ''Dit zijn mensen die bekende artiesten onderuit willen halen. Ik werd aangevallen door een woedende en scheldende man en toen kwamen onze koppen tegen elkaar. Een opstootje, maar er was niks aan de hand. Ik heb gťťn dame aangeraakt. Er is zelfs geen meisje in de buurt geweest. Ik had de hele avond aan de bar gestaan. Maar ik moest wel mee naar het bureau en belandde in de cel'', aldus de DJ.

Nabuurs tenslotte: ''Ze moeten wel een bloedhekel aan me hebben. Ik flik dat soort geintjes niet, hoor. Ik baal ervan dat dit me is overkomen''.