Chazia Mourali 'lingeriedraagster van 2003'

Chazia MouraliChazia Mourali, als presentatrice bekend van het tv-programma 'De zwakste schakel', is gister in Amsterdam tijdens de tiende Nacht van de Lingerie tot 'lingeriedraagster van 2003' benoemd. De titel wordt ieder jaar door de ondermodebranche aan een bekende Nederlander gegeven, die het dragen van lingerie op een positieve manier onder de aandacht brengt.

Volgens de jury geeft Mourali aan dat lingerie iets vanzelfsprekends is als je perfect gekleed wilt zijn. "Zij heeft een voorliefde voor couture en bustiers, ook hult zij zich graag in handgeborduurde nachthemden", aldus een woordvoerster.

Andere genomineerden voor de titel van dit jaar waren Katja Schuurman, Daphne Deckers, Sylvie Meis, Fiona Hering, Jette van de Meij, Marlies Dekkers, Floortje Dessing, Tanja Jess en Beertje van Beers.

De prijs werd eerder onder meer gewonnen door Frank Rijkaard, Inge de Bruijn, Robine van der Meer, Sylvia Millecam en Egberdien van Rossum. Mourali nam de titel nu over van musical-ster en 'stringfanaat' Pia Douwes, die de titel vorig jaar won.