Schumachers slopen VIP-ruimte na 'feestje'

__Havoc__, Gaulti en Bertilni hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Schumacher aan het begin van het feestje De meeste mensen kennen Michael Schumacher als een redelijk koele kikker. Toch blijkt dit niet geheel waar te zijn. Zo vierde hij zijn zesde wereldtitel wel heel uitbundig. Een VIP-ruimte moest het hierbij ontgelden. Ook broer Ralf deed vrolijk mee door een televisietoestel uit het raam te smijten.

De ravage van de VIP-ruimte na het bezoek van de Schumi'sDe foto's van The Sun laten zien dat Schumacher met zijn broer Ralf en enkele teamgenoten van Toyota de bloemetjes flink buiten hebben gezet. Schumacher lijkt zijn shirt geruild te hebben met Olivier Panis en rijdt rond in een gestolen heftruck. Ook dollen de gebroeders met elkaar in een BMW. "Ze waren compleet door het dolle. Het leek wel een oorlogsgebied", zegt een ooggetuige in The Sun.

De Italiaanse fans van Michael Schumacher hebben verbaasd gereageerd bij het zien van de foto's. Zo vinden veel Tifosi de Duitser nog altijd kil en weinig emotioneel. Ze hadden nooit verwacht dat de wereldkampioen zo 'cut loose' kon zijn in zijn vrije tijd.

Wild Boys


Hier kan je meer foto's zien van het 'feestje'.