OM: geen seksfeesten in Weert

Speedfreaxs en -_dude_- hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het Openbaar Ministerie (OM) concludeert dat er in Weert geen seksfeesten zijn gehouden. Dat blijkt uit een gehouden onderzoek door het OM in Roermond. Het onderzoek werd gestart na publicaties in de Gay Krant over de Eindhovense ontuchtzaak. De Gay Krant zou concrete aanwijzingen hebben dat er in Weert seksfeesten werden georganiseerd, die door hooggeplaatste personen bezocht werden.

De resultaten van het onderzoek stemmen Burgemeester C. Majoor van Weert tevreden. Desondanks is hij van mening dat de Gay Krant nog het een en ander heeft uit te leggen. Zo zegt Majoor: "Hoofdredacteur Krol van de Gay Krant zei zestien verklaringen te hebben van mensen die, onafhankelijk van elkaar, de seksfeesten bevestigen. Tot nu toe is hij daar nooit mee over de brug gekomen."

De vermeende seksfeesten kwamen naar boven bij de geruchtmakende ontuchtzaak in het Anne Frankplantsoen in Eindhoven. Hierbij zou ook de inmiddels ontslagen PSV-directeur Fons Spooren betrokken zou zijn. In Anne Frankplantsoen zouden homoseksuelen tegen betaling seks hebben gehad met minderjarige jongens. In november moeten de verdachten in de ontuchtzaak verschijnen voor de rechter in Den Bosch.