10-jarig meisje in Delfzijl verkracht

RubberenRobbie, Bas_in_het_Veldt, sjakie007 en Linz hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De politie in Delfzijl is met man en macht op zoek naar een man die ervan wordt verdacht een 10-jarig meisje te hebben verkracht. Het gaat om de achterbuurman van het kind, een 58-jarige man.

Het meisje kwam vanmiddag niet thuis van school, waarop haar moeder de politie belde. De politie was aanwezig toen het meisje volledig naakt thuiskwam. Het kind was naar eigen zeggen door de buurman zijn woning binnengelokt en daar misbruikt. Het meisje kon uiteindelijk ontsnappen. De man is op een fiets vertrokken.

Volgens een arts heeft het meisje ernstig lichamelijk letsel opgelopen.

Update 19:15

De politie heeft inmiddels het signalement van de verdachte bekendgemaakt:
quote:
Antilliaanse man, leeftijd 58 jaar genaamd Randolph F. De man heeft een kort geknipt kapsel met kroes haar, draagt geen bril, snor of baard. De man was gekleed in een zwarte joggingbroek, grijs shirt met donkere mouwen en rode manchetten. Op het shirt staat een afbeelding van een rode stierenkop. De man droeg slippers en het is mogelijk dat de man over zijn shirt nog een zwarte joggingtrui of jas draagt. De man verliet de woning op een zwarte herenfiets. Bij het zien van de man kan gebeld worden met het telefoonnummer 050- 5875000.

Update 06:36

De politie heeft de verdachte inmiddels aangehouden. Hij wordt nader verhoord.

Het is niet de bedoeling racisme te spuien en er zijn nu wel genoeg straffen bedacht. Dit topic gaat derhalve dicht.