Talloze mensen zien UFO bij vliegshow GoodwoodBij de vliegshow bij de jaarlijkse Goodwood Festival and Revival in Goodwood, Engeland hebben talloze toeschouwers tijdens de show van ouderwetse vliegmachines een vliegende schotel gezien. De UFO veroorzaakte verwarring en onzekerheid over de gevaarlijke situatie die door het object werd veroorzaakt.

Van de vliegende schotel zijn verscheidene beeldopnames gemaakt. De UFO verscheen rond 13:35 toen Simon Anderson twee ouderwetse vliegtuigen aan het filmen was. De zilverkleurige schijf vloog eerst onder de vliegtuigen door, en maakte balancerende bewegingen.

Anderson heeft uit en ingezoomd om de afstand en grootte te kunnen bepalen van het object, en aan de hand van de grootte van de vliegtuigen, is de UFO naar schatting drie meter in doorsnede.

De oorsprong van het object is onbekend. Vanwege de vliegshow was het luchtruim verboden voor ander vliegverkeer. De organisatie van de vliegshow zegt dat de vliegende schotel geen deel was van de vliegshow.

Het is niet de eerste keer dat er een UFO gezien is tijdens vliegshows. Tijdens de Independence day in Mexico zijn er UFO's waargenomen bij de militairy aircraft parade in 1991, 1992 en 1993. Ook in Argentinië, Chilie, Peru en Brazilië zijn er incidenten geweest waar UFO's bij vliegtuigen zijn waargenomen, waarvan sommige tragische gevolgen hadden. Bij een vliegshow in de Oekraïne vorig jaar kwamen 84 mensen om het leven doordat een straaljager neerstortte door vermoedelijk een UFO.