[update] Vanavond: Fok! Radio van start

Update 21:00

Fok! Radio is vanavond om 20:00 uur van start gegaan. Heb je het gemist?? Klik dan hier of hier om de mp3 te downloaden!!

Wil je iets kwijt over Fok! Radio of je aanmelden om volgende week jouw vijf minuten roem te krijgen , mail dan (voor het interview met telefoonnummer) naar nolius@fok.nl!

Originele bericht

Vorige week kon je al lezen welke plannen we hadden. En nu laten we je weten wat we in de allereerste uitzending gaan doen!!

We kregen veel reacties op het forum. Al deze kritieken en ideeŰn hebben we doorgenomen en uiteindelijk zijn we tot een mooie inhoud van de eerste uitzending gekomen. Het programma zal om 20:00 uur beginnen op het internet radiostation Protune Live Radio.

In het uur durende programma van vanavond is alles te horen over ChrisJX. Zij zit in de FP-crew, maar is ook veel op het forum te vinden. Inmiddels heeft ze al een grote schare fans en worden er zelfs meets speciaal voor haar georganiseerd. Toch gaat ze binnenkort ons land verlaten. Maar gaat ze Fok! ook verlaten? Dat hoor je dus vanavond. Verder hoor je misschien wel dingen die je normaal niet van haar zou horen...

Wat heb je gemist op het forum? De meest opvallende, liefste, ontroerendste en bizarre zaken hoor je van Lord Dreamer, die het forum intensief gevolgd heeft. En nog meer over het forum: we gaan bellen met seriewoordenaar over wat hij allemaal uitspookt tussen de topics door.

Natuurlijk gaan we ook muziek draaien. En wel de muziek die door jullie zelf is uitgezocht via dit topic op het forum. Maar ook via de mail (nolius@fok.nl) en via ons telefoonnummer 06 - 458 66646. En vooral plaatjes die via de voicemail op dit nummer worden ingesproken, hebben voorrang. Want wat is nou leukker om een plaat te draaien die door iemand via de voicemail wordt aangekondigd? Op deze voicemail kun je trouwens ook klachten, vragen en huwelijksaanzoeken kwijt. En duur is het niet, want als je belt kost dat gewoon het normale tarief.

Uiteraard kunnen we niet alle verzoekjes in dat ene uur stoppen, dus ook voor en na het programma komen de verzoekjes al voorbij! Dus zorg dat je op tijd ingeschakeld bent!!

En dan valt er tot slot ook nog eens wat te winnen. Je kunt de film 'Insomnia' winnen met Al Pacino en Robin Williams. Deze film ligt pas op 26 september in de winkel, maar bij Fok! Radio kun je hem nu al winnen. Hoe dat gaat? Dat hoor je vanavond.

Hoe kan ik luisteren?
Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Voor die twee laatste moet je even op Protune.nl kijken. Heb je Winamp? Dan kun je meteen luisteren door hier te klikken. Lukt dat niet? Klik dan op een van deze servers:
Server 1 (50 luisteraars)
Server 2 (100 luisteraars)
Server 3 (400 luisteraars)
De stream is op 128 kb/s kwaliteit. Kom je niet op een van deze servers? Dan zitten deze helaas vol. Toch kun je de uitzending nog horen want deze komt achteraf in MP3 op de website van Protune te staan.

Overigens kun je nu al inschakelen op de server, want Protune Live Radio zendt de hele dag non-stop muziek uit met 's avonds gepresenteerde programma's!

Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via een speciaal topic op het forum. Daarnaast kun je een speciaal bericht op onze voicemail achterlaten via nummer 06 - 458 66646 (normaal tarief) of een mail sturen naar nolius@fok.nl als het om Fok! Radio gaat of info@protune.nl als je wilt reageren op het radiostation Protune Live Radio.

Veel luisterplezier!!