SBS 6 verraadt afloop RTL 4's The Bachelor

RTL 4 is sinds kort bezig het uitzenden van The Bachelor. Een programma waarin een vrijgezel, in dit geval de 31-jarige Roderick Hilhorst, een keus moet maken uit 25 charmante dames. Afgelopen vrijdag vielen er al 10 kandidaten af, maar pas over zeven weken weet televisiekijkend Nederland wie Roderick uiteindelijk kiest.

Dat was de bedoeling althans, maar het SBS6-programma de Show van Nederland heeft al verklapt voor wie Roderick kiest: kandidate Gwen is de gelukkige. Tot een echte liefdesrelatie tussen die twee komt het ook niet meldde SBS 6 tevens. Hij zou momenteel namelijk een relatie met ene Sonja hebben.

Het is niet bekend of RTL 4 de reeks programma's die nog in het verschiet ligt, nu nog zal uitzenden. De hele serie (zeven uitzendingen) was van te voren opgenomen; dat is ook de reden dat SBS 6 kon ''verraden'' voor wie the Bachelor uiteindelijk kiest. Voor presentatrice Irene Moors is het in ieder geval een enorme teleurstelling. The Bachelor had volgens kenners een kijkcijferhit kunnen worden.