Nieuw! 'Fok! Radio' volgende week van start

We gaan iets nieuws doen! Nou zijn die woorden sinds het begin van Sport7 niet echt veelbelovend, maar bij ons wel. Fok! krijgt namelijk een eigen programma op het internet radiostation Protune Live Radio! Nou is Fok! wel eens eerder op de radio geweest, maar dit keer gaan we het echt goed aanpakken. Zet je radio maar alvast op scherp want volgende week dinsdag (16 september) om 20:00 uur is de eerste uitzending, helemaal LIVE! De uitzendingen zijn in 128 kb/s. Dus met de kwaliteit zit het wel goed! Deze eerste uitzending is voor ons als test over wat jullie en wij van dit idee vinden. Laat ons dus vooral weten hoe je de uitzending gevonden hebt.

Wat gaan we doen in die uitzending?
Iedere week zal ÚÚn van de crewmembers zich aan je voorstellen. Wat doet hij of zij in de vrije tijd? Wat voor werk? En is hij of zij echt verslaafd aan Fok!? Je komt het allemaal te weten.

Natuurlijk kun je ook in de uitzending reageren. Zo hebben we een speciaal telefoonnummer in het leven geroepen die aan een voicemail gekoppeld is. Op deze voicemail kun je inspreken wat je ook maar aan ons kwijt wil. Wil je klagen? Je vriendin ten huwelijk vragen? Je overpeinzingen met ons delen of een verzoekplaatje aanvragen? Het kan allemaal. Vooral dat laatste, want we draaien de hele uitzending muziek die door jullie als users is uitgezocht. Het nummer is 06 - 458 66646 (normaal tarief) en is nu al operationeel! De leukste en origineelste reacties pikken we er in ieder geval uit en laten we in de uitzending horen. Je kunt de hele week nog reageren!

Verder maken we een selectie van het meest opvallende nieuws van deze week en laten we je horen wat de heetste topics waren op het Fok! forum.

Ook gaan we iedere week een user in de schijnwerpers zetten. Wil je dus laten weten dat je op Fok! zit, mail dan even je telefoonnummer naar nolius@fok.nl. Misschien bellen we je dan live in de uitzending.

Over de stream
Het nadeel van internetradio is dat de server vol kan zitten. Mocht dit gebeuren, dan gaan we meteen op zoek naar meer bandbreedte. Maar toch is de uitzending voor iedereen nog te beluisteren. De MP3 van de uitzending zal namelijk via de website van Protune te downloaden zijn.

Luisteren kan via Winamp. Klik daarvoor op deze link. Wil je via de Realplayer of Windows Mediaplayer luisteren? Kijk dan op bovengenoemde website. Overigens kun je nu al luisteren, want dit internetstation zendt de hele dag non-stop muziek uit. In de avonduren zijn er ook dj's en kun je live op de uitzendingen reageren.

En nog via het forum
Reageren en ideeŰn spuien kan ook via het forum. We hebben een speciale topic geopend. Deze kun je hier vinden.