Paranormale activiteit politiehoofdkwartier Kentucky

Het hoofdkantoor van de politie van Kentucky heeft donderdag de hulp ingeroepen van de Scientific Investigative Ghost Hunting team. De politie had deze lente het hoofdkwartier verplaatst naar een gerenoveerd pand dat uit de negentiende eeuw stamt. De rest van het hoofdkwartier is nieuw, en is er bij aan gebouwd. Sindsdien hebben tenminste zes officiers beangstigende dingen meegemaakt op het pand. Dit meldt the Associated Press.

Volgens de woordvoerder van de politie is de hulp bedoeld om de medewerkers op het kantoor gerust te stellen dat er een rationele verklaring voor de merkwaardige gebeurtenissen te vinden moet zijn. Midden op de dag zag een secrataris van de politie dat de lade van zijn bureau uit zichzelf open schoof.

Wendy Rutledge die 's nachts door het gebouw liep, zegt dat ze bij haar been gegrepen werd door een onzichtbaar iets. Ze zegt de geest van een jong meisje gezien te hebben op de bovenste verdieping, en heeft daar een teddybeer neergelegd.

Officier Wilson, die vaak nachtdiensten draait, zegt dat hij zeer beangstigende dingen heeft gezien. Hij was bezig papierwerk te sorteren, toen hij opmerkte dat er iemand aan de deur zat te rammelen. "Het leek alsof iemand naar binnen wilde komen, maar geen sleutel had". Wilson keek aan de andere kant van de deur, maar daar was helemaal niemand.

De volgende nachten hebben Wilson en andere officiers vreemd geklop op deuren en muren gehoord. Op sommige momenten openden en sloten deuren zich vanzelf, terwijl niemand dit gedaan kon hebben. Op andere nachten hoorden officiers duidelijke voetstappen op de trap, maar toen men ging kijken, was daar niemand.

Officieren, agenten en medewerkers van het paranormaal onderzoeksteam hebben een vreemde kolom van warmte aangetroffen in een gang op de bovenste verdieping. In het ene gedeelte was het enorm warm, en in het andere gedeelte enorm koud. Er zijn camera's, infrarood apparatuur en bandrecorders geplaatst om de anomalieën vast te leggen.

"We kunnen nog geen conclusies trekken omtrent de fenomenen. Het onderzoek is nog steeds in gang", zegt Owen.