Inwoners en burgemeester zien UFO

Boven Moss Bluff, Southwest Louisiana, hebben verschillende mensen een vreemd gloeiend object in de nachtelijke hemel gezien. "Ik ben niet gek, en ben goed bij mijn verstand. Ik geloof niet in UFO's maar ik bekijk het nu toch vanuit een ander perspectief", zegt Stephanie Wilks die de nachtelijke ufosighting aanschouwde.

Stephanie was donderdag met haar vriend op bezoek bij haar ouders, die wonen in een boerderij in het open veld. Toen ze weer wilden vertrekken en de deur uitstapten zagen ze tot hun grote verbazing boven het weiland vier vreemde oranje lichten zweven. Die lichten waren er normaalgesproken niet. Haar moeder, die meegelopen was om haar dochter uit te zwaaien wist het vreemde object te filmen.

Ook voormalig burgemeester Dennis Sumpter had het object gezien die nacht. Hij heeft een foto met zijn digitale camera weten te maken. Sumptor zegt: "Er zullen ongetwijfeld een hoop mensen zijn die me voor gek verklaren. Toen ik het object boven de bomen zag leek het meer op lichtkogels. Echter later had het object zich verplaatst. Ik zou denken dat het een of ander militair iets is wat we eigenlijk niet zouden mogen zien."

Zowel Wilks als Sumpter zeggen dat ze de UFO nog wel eens een keer zouden willen zien, zodat ze er wat beter naar kunnen kijken.