Adam Curry gaat Sterrenbeurs presenteren

Rikky & Co had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Niets moest Adam Curry weten van het Telegraaf/Endemol project Sterrenbeurs. Hij dreigde zelfs met een proces als zijn foto gebruikt zou worden bij het programma, en nu.... Nu gaat Adam Curry gewoon de Sterrenbeurs presenteren, samen met Robert ten Brink.

Op zijn eigen weblog legt Curry uit waarom hij overstag is gegaan: Curry vindt zichzelf een adequate presentator, niets doen ligt niet in zijn aard, het is maar één dag in de week, het project heeft een hoge kans van slagen, enzovoorts.

De Sterrenbeurs is een spel waarbij geen geld maar wél punten zijn te verdienen. Deelname is gratis behoudens een kleine bijdrage in de administratieve kosten. Wie slecht belegt, verliest alleen zijn punten. Talentvolle handelaren kunnen hun winst incasseren. Wie op de hoogte is van de Showbizz en verstandig belegt, kan zijn sterrenpunten omzetten in de sterrenbeurswinkel. Daar kun je van een magnetron tot een breedbeeldtelevisie bij elkaar sparen.

Op tv wordt het spel ondersteund door wekelijkse uitzendingen op SBS6. Hoe populairder een aandeel, hoe hoger de plek van een Bekende Nederlander op de Sterrenbeurs. In het tv-programma Sterrenbeurs geven deskundigen wekelijks ook bonus- of minpunten aan BN'ers.

-
Relevante link: Sterrenbeurs site.