[update] Nieuwe logo en slogan 3FM bekend

Eerder meldden we al dat het kuiken van 3FM vanaf 1 september zal verdwijnen. 3FM-zendercoŲrdinator Florent Luyckx wil door een nieuwe vormgeving en programmering weer aansluiting vinden bij luisteraars in de leeftijd van 15 tot 25 jaar, die afgelopen jaren massaal zijn overgelopen naar andere, vooral commerciŽle stations.

Foto's: neusaapMorgen, op 29 augustus, zou 3FM zijn nieuwe logo tijdens Lowlands in Biddinghuizen officieel gaan presenteren. Dankzij een oplettende user van FOK! is het logo echter vandaag al uitgelekt. User neusaap is kabellegger op Lowlands en zag op het Lowlands-terrein een busje met daarop iets van 3FM. Hij maakte daar foto's van en publiceerde deze op het FOK!forum.

Men kon of wilde hem geen duidelijkheid geven of het hier echt om het nieuwe logo gaat, maar naar alle waarschijnlijkheid is dit wel het geval. Tien minuten nadat neusaap de foto's had gemaakt werd de bus ingepakt in een stuk zeil, en werd er medegedeeld dat er geen foto's meer gemaakt mochten worden.

Uit de foto's blijkt dat 3FM naast een nieuw logo ook voortaan een nieuwe slogan gaat voeren: "serious radio".

Update 29 augustus, 14.00
Vandaag heeft 3FM het nieuwe logo officieel bekend gemaakt. Het uitgelekte logo blijkt inderdaad het nieuwe logo te zijn. Ook de slogan "serious radio" gaat inderdaad gebruikt worden.

(Bericht officieel geplaatst op donderdag 28 augustus, 18:02 uur)