Ravi Mohanlal verzint eigen voetbalcarriŤre

gadzoinks had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Hij heeft al heel wat media voor zijn karretje gespannen. De 19-jarige Surinaams-Hindoestaan Ravi Mohanlal zegt overal dat hij een contract gaat tekenen voor het eerste van voetbalclub Feyenoord. Daarnaast zou hij bij ADO Den Haag en Sparta gezeten hebben. Met dit verhaal kwam hij op SBS 6, TV West, V8, Yorin, Hindostani TV, de Haagsche Courant en zelfs bijna op Fok!. Op allerlei fora op internet werd hij zo de held van de Hindoestaanse gemeenschap. Op foto's die hij zelf verspreidde was hij te zien in Feyenoordtenue. Mohanlal had zelfs een heuse lijfwacht bij zich.
Ravi Mohanlal
Op zijn eigen website, Ravimohanlal.nl is alles te zien over zijn daden bij de topclub. Bij navraag door de Haagsche Courant blijkt zo'n beetje alles wat hij daarop beweert gelogen. Bij Feyenoord, zijn vermeende broodheer, zeggen ze Ravi Mohanlal helemaal niet te kennen. "Ook nog nooit van gehoord", zegt een woordvoerder van de Rotterdamse club. Bij ADO Den Haag, de club waar hij actief zou zijn geweest voordat hij naar Feyenoord vertrok, kunnen ze Ravi Mohanlal eveneens in geen enkel bestand terugvinden. Ook de KNVB heeft nog nooit van Ravi Mohanlal gehoord, terwijl hij zelf zegt uit te komen voor Jong Oranje. "Ik kom zijn naam nergens tegen", zegt een woordvoerder van de nationale voetbalbond.

Zelfs de bewering van Mohanlal dat hij tot 'derde talent van het jaar' uitgeroepen zou zijn is volgens de KNVB niet waar. "Dan hadden wij hem toch moeten kennen", merkt de woordvoerder met gevoel voor understatement op. Ook is Mohanlal geen 'Eerste Hindo-prof'. Deze prijs wordt uitgereikt door de UEFA.

En het rijtje leugens gaat maar door. Op zijn site noemt Ravi Mohanlal de Haagse kledingzaak Azalea Mode zijn 'sponsor'. "Ik ben nooit zijn sponsor geweest. Hij heeft een keer een pak van mij gekregen, maar dat was als cadeau", zegt de eigenaar.

Volgens Ravi Mohanlal zelf is de site nu niet up-to-date en heeft hij inderdaad nooit bij enige selectie gezeten. "Ik zat in de selectie, maar was toch niet goed genoeg voor Feyenoord dus daarom klopt mijn site niet meer."