Franse familie opgepakt na mishandeling

gogo115 en DABORG hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De familie van een 9-jarige jongen die zaterdag in Straatsburg overleed, is opgepakt door de Franse politie. Het kind zou mishandeld zijn door zijn ouders, een oom en een grootmoeder. Bronnen bij de politie meldden dat de familieleden van het kind afgelopen nacht zijn vastgezet.

Justitie denkt dat de 9-jarige Nicolas van donderdag tot zaterdag zwaar misbruikt werd door zijn familieleden. Dat zou gebeurd zijn in de kleine, vervuilde flat waar de familie woonde met de drie zusjes van de kleine Nicolas, zeven katten en een hond. De vier opgepakte familieleden worden beschuldigd van marteling, doodslag en barbaars handelen tegen een minderjarige.

De ouders van de jongen belden zaterdag het ziekenhuis omdat hun zoontje bewusteloos was geraakt. Tegen de artsen zeiden ze dat hij van de trap was gevallen. Al snel bleek echter dat de zaak heel anders in elkaar zat. Het kind was aan een bed en meubels vastgebonden, en was herhaaldelijk geslagen door enkele familieleden. De jongen overleed uiteindelijk in het ziekenhuis.

De 31-jarige moeder van Nicolas zei dat haar zoon vastgebonden zat zodat hij niets meer kon drinken. De jongen plaste vaak in bed, ondanks pogingen van de familie om hem zindelijk te krijgen. De vrouw gaf wel toe dat haar zoon in elkaar is geslagen.