Voetbal: Uitslag Johan Cruijff Schaal 2003

PSV heeft opnieuw de Johan Cruijff Schaal gewonnen (voor de zesde keer in acht edities tijd). PSV versloeg FC Utrecht met 3-1.

De wedstrijd tussen de landskampioen (PSV) en de bekerwinnaar (FC Utrecht) van het voorgaande jaar was wat flauwtjes. In de 14e minuut opende Robben de score door met een mooie beweging Zwaanswijk uit te kappen en de bal daarna door de benen van doelman Ponk te schieten. FC Utrecht wist in de 21 minuut de 1-1 te maken. Van de Haar profiteerde bij een vrije trap van een misser van van Bommel en kon de bal binnenschieten.

Twee minuten na rust wist PSV opnieuw de voorsprong te pakken. Van Bommel kon na een lange pass van Colin de 2-1 binnenschieten. Met nog een half uur te spelen werd de wedstrijd wat levendiger, maar na tien minuten zakte het spelpeil alweer. In de slotfase probeerde Utrecht nog wat aan te dringen voor de 2-2, wat een grote kans voor Van de Haar opleverde. Hij miste echter. Kezman wist in de 88e minuut met een fraai doelpunt de winst voor PSV veilig te stellen: 3-1.