Overval en gijzeling in Rabobank [UPDATE]

Brewser, bonabo, Taste, Spellbinder, Biertjuh, Eline113, domo, Demian, Senna, X-Rey, _FlasH_, Sjeen, demian, Gonny, Coen en Cayote hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

In een Rabobankfiliaal in Maastricht is sinds vanochtend vroeg een gijzeling gaande. Vanmorgen om 8:07 kwam er een melding binnen van drie getuigen dat drie mogelijk gewapende mannen de bank binnendrongen, op het moment dat werknemers de bank betraden. Dit meldt woordvoerder Jos Koevoets van de politie Maastricht.

Niet lang daarna ging het alarm af. In het filiaal aan de Markt zijn drie gewapende overvallers, twee bankmedewerkers en twee monteurs aanwezig. Het filiaal is omsingeld door agenten in kogelvrije vesten. De omgeving van de bank is door de politie afgezet.

UPDATE:
Rond de klok van half twaalf vanochtend zijn er in totaal vier mensen door de politie bevrijd uit het bankgebouw. De vier hadden zichzelf opgesloten om zich te weren tegen de overvallers. De overvallers zelf zijn niet meer aangetroffen. Van hen ontbreekt op dit moment ieder spoor.