Nederlandse pedofielen sluiten hun website

Beetle en MavRick hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De twee Nederlanders die vorige week een site openden om meer begrip voor pedofielen te tonen, wat met veel bombarie gepaard ging, zijn er al weer mee gestopt. In eerste instantie werd de site nog van internet gehaald door provider Demon. Daarop stalden ze de site bij XS4ALL, die geen problemen had met de inhoud. Maar nu hebben de twee hem er zelf afgehaald.

Op de site, The Human Face of Pedophilia, stonden Norbert de Jonge en Marthijn Uittenbogaard met foto en woonplaats vermeld. De twee gaven er info over het fenomeen pedofilie en over hoe zij met hun gevoelens omgingen. Ze zijn gestopt vanwege bedreigingen: "Uit bedreigingen die wij hebben ontvangen blijkt dat veelal inderdaad geen onderscheid wordt gemaakt tussen pedofiele verkrachters en mensen die pedofiele gevoelens hebben", schrijven de pedofielen nu.

"Sommige bezoekers lazen onze website maar half en denken dat we seksuele contacten hebben met kinderen. Dat is niet zo! Slechts ťťn van ons gaat nu door met de website". De man die doorgaat is de in Duitsland wonende pedofiel Lindsay Ashford, vader van een dochtertje.

-
Weggehaalde site van de Nederlanders.
Site van Ashford.