Soulshow terug op de radio

Jaap had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Soulshow komt terug op de radio. Presentator Ferry Maat gaat het programma presenteren op het nieuwe Veronica 103. Het programma zal iedere zaterdagavond van 18:00 tot 20:00 uur te horen zijn.

De Soulshow was een legendarisch programma. De Bond van doorstarters, de disco action top 20, fijne primeurs, Earth Wind and Fire, Quincy Jones, the 3 degrees, Stevie Wonder, Kashif, Chaka Khan, Michael Jackson, The Gap Band, Johnny Gill, Marvin Gaye, allemaal ingrediënten van het programma. Ferry Maat presenteerde het programma eerst op Radio Noordzee en daarna bij de TROS op Hilversum 3.

Ferry Maat zelf is erg blij dat het programma terug komt. "Er gaat geen week voorbij of ik wordt wel aan de Soulshow herinnerd. Het gekste dat me ooit is overkomen is dat ik benaderd werd door een fan wiens autoradio gestolen was. Het feit dat hij zij radio kwijt was vond hij nog niet zo erg, maar in de autoradio zat een cassette met opnamen van een oude Soulshow uitzending. Dit maakte voor hem de diefstal een echte ramp" aldus Maat.