Engelse mannen: "Voorspel, wat is dat?"

Jumperke had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Tachtig procent van de Britse mannen weet niet wat "het voorspel" is en ziet het aan voor bijvoorbeeld sport, een computerspel of kleding. Dat blijkt uit de grootste enquete over dit onderwerp ooit in Groot-Brittannië, door de Britse winkel Beau Blue gehouden in het kader van de nationale voorspel-dag. 10.000 mensen in de leeftijd van 17 tot 70 jaar werden ondervraagd.

Zelfs het model Jordan, gekozen tot gezicht van de voorspel-dag van woensdag, was verbaasd over de "schokkende" resultaten. "Sex zonder voorspel is als toast zonder boter," liet ze weten. "En toch denken sommige mensen in dit land dat het goed is om 'het' zonder voorspel te doen. Maar niet in mijn opinie."

De mannen die het voorspel kennen waren overigens wel tevreden met hun techniek. Zeventig procent gaf zichzelf een negen voor de techniek. De vrouwen waren het hier minder mee eens en gaven een mager zesje. Maar, eerlijk is eerlijk, zelf denken ze ook niet echt goed te zijn. Al met al gaven de vrouwen zichzelf een magere vijf wat hun voorspel-prestaties betreft.

Lesbiënnes en homoseksuelen zijn de koninginnen en koningen van het voorspel. Zij doen per vrijpartij gemiddeld 25 minuten langer over het voorspel dan het nationale gemiddelde.

Verdere weetjes: de accountant spendeert de meeste tijd (40 minuten) aan het voorspel, de winkelbediende is al in twee minuten klaar voor een vervolg. Verder geeft 84 procent van de mannen aan volledige seks het lekkerst te vinden, terwijl 62 procent van de vrouwen het liefst alleen voorspel heeft.