Indiase man gecastreerd door eunuchen

Neftizz, krullie, jwammes24, Robertje en Spons hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een man heeft in de noordelijke staat Himachal Pradesh in India aangifte gedaan van castratie door een groep eunuchen. De uitgestotenen zouden hem hebben bedwelmd en daarna zijn penis hebben afgehakt. De 21-jarige Indiër zou ooit voor de groep op de drums hebben gespeeld, aldus de politie.

Eunuchen zijn transseksuelen, gecastreerde mannen of hermafrodieten die door hun familie zijn uitgestoten. Door middel van optredens op familiefeesten of door te bedelen, voorzien ze in hun inkomsten. In vroegere tijden bewaakten eunuchen, waarvan er zo'n half miljoen zijn in India, de harems van de machthebbers. Daarom worden ze ook wel 'bewakers van de liefde' genoemd.

De verminkte man, Sonu, verklaarde dat twee eunuchen hem wisten over te halen om mee te gaan naar een andere stad in de omgeving. "Ik kreeg slaapmiddelen toegediend en toen ik bewusteloos was, voerden ze op grove wijze chirurgie uit op mijn penis". Toen hij wakker werd bij het beroemde monument Taj Mahal ontdekte hij tot zijn grote schrik dat zijn geslachtsdeel verdwenen was.