Buitenaardse implantaten in Australië

De Australische krant The Age schrijft dat op 27 juli een wetenschappelijke conferentie gehouden zal worden waarbij de mogelijkheid op buitenaards intelligent leven onderzocht wordt. The Hidden Truth Conference wordt georganiseerd door the Australian Close Encounter Network en zal verschillende onderwerpen omtrent buitenaardse levensvormen behandelen, waaronder buitenaardse ontvoeringen.

Mary Rodwell van ACERN heeft met meer dan 800 mensen in Perth een persoonlijk gesprek gehad, die zeiden dat ze contact gehad hebben met buitenaardse wezens. Er worden ook videobeelden getoond van operaties waarbij buitenaardse implantaten verwijderd worden. Dr. Roger Leir zegt dat hij implantaten bij twaalf mensen verwijderd heeft, en dat deze implantaten wetenschappelijk onderzocht zijn. De implantaten vertonen buitengewone overeenkomsten volgens Leir. In bepaalde gevallen werden de implantaten verplaatst toen geprobeerd was deze te verwijderen, aldus Leir. De implantaten zullen ook getoond worden.

Er zal ook gediscussieerd worden over de theorie dat een generatie van mens-alien hybriden, met een hoge graad van intelligentie en sterkte worden geboren door buitenaardse toedracht. Ook zal er gediscussieerd worden over een onbekend verloren beschaving in Australië, en een persoonlijke belevenis van een lerares uit Nieuw Zeeland die beweert dat ze in een ruimteschip van buitenaardse oorsprong gevlogen heeft.

---
De nieuwsposter is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit nieuwsbericht uit The Age. Klachten kunnen in Feedback.