[update]Vermist Brits meisje belt ouders op

Just-Dennis en FamousRose herschreven voor ons het volgende bericht. ronhui en hardcorealways bedankt voor het submitten!

internetliefde Shevaun Pennington, het twaalf jarige meisje, dat afgelopen zaterdag door haar ouders als vermist werd opgegeven, heeft via de telefoon laten weten dat alles goed met haar gaat. Ook de Amerikaanse ex-militair, waar het meisje mee gevlucht is, heeft met zijn familie gebeld.

De 31-jarige Toby Studabaker belde zijn schoonzus in Amerika en verklaarde dat hij niet wist dat Shevaun pas twaalf is. Studabaker dacht dat Shevaun Pennington een 19-jarige studente was, zoals ze hem via internet had verteld. Ze hebben hebben het zelfs over kinderen gehad. Dit was één van de redenen dat de ex-marinier naar Europa ging om haar te ontmoeten. Hij wilde ontdekken wat het meisje nu echt wilde.

Studabaker denkt dat het meisje is weggelopen om een andere reden. Maar waar het meisje nu is, heeft hij niet gezegd. Detectives in Groot-Brittannië, Frankrijk en Amerika houden een grote klopjacht om het meisje te vinden.

De ouders van het meisje gaven haar zaterdag als vermist op. Ze hebben haar gesmeekt weer naar huis te komen. "Alsjeblieft, we willen je terug. We zijn niet boos op je, we houden veel van je en we willen dat je thuiskomt."

Tijdens het telefoongesprek met haar ouders wilde het meisje niet vertellen waar ze zich op dat moment bevond. De Franse politie vermoedt dat de ex-marinier naar Liverpool is vertrokken en dat Shevaun in Frankrijk is gebleven. Er stond weliswaar een S. Pennington op de passagierslijst, maar dit zou niet de 12-jarige Shevaun zijn geweest.

De ex-marinier is een weduwnaar. Hij heeft drie jaar in het leger gediend, onder meer in Afghanistan. Hij kreeg bij zijn afzwaaien een medaille voor goed gedrag. In de VS is hij echter ook enige tijd verdacht van seksueel misbruik van een minderjarige. De politie liet die zaak rusten door gebrek aan bewijs.

17.45

Zojuist is bekend geworden dat het meisje terecht is. Ze is inmiddels weer bij haar ouders. De ex-marinier is opgepakt op de luchthaven van Frankfurt.