Bliksem slaat in op tongpiercing

Fogel vertaalde voor ons via de newssubmit het volgende bericht:

Bij de tongpiercing van de Britse Becky Nuang (26) is de bliksem ingeslagen. Het meisje was op vakantie op Korfu toen de bliksem neersloeg in haar tongpiercing.

Terwijl Becky en haar vrienden een schuilplek voor het onweer aan het zoeken waren nabij het strand van Kavos, sloeg de bliksem neer in haar schouder en daarvandaan sloeg het over naar de twee piercings in haar mond.

"Toen het me trof zag ik niks anders dan de bliksem. Ik zag alleen maar blauw, mijn lichaam schudde tot tien minuter daarna", zei Becky tegen de lokale krant 'Reading Chronicle' uit haar thuisstad nabij London.

Zo goed als blind, en niet in staat tot spreken vanwege de brandschade in haar mond, kwam ze bij het ziekenhuis aan nabij Kavos en werd daar behandeld. Ze heeft nu problemen met slapen, nog steeds pijn in haar schouder en mond en is helemaal moe van iedereen die haar vraagt of ze haar batterijen weer opgeladen heeft in deze vakantie.

Ze moet nu nog een aantal onderzoeken ondergaan voordat ze weer kan beginnen te werken. Ze werkt voor vliegtuigmaatschappij Virgin op Heathrow Airport. Voorlopig lijkt het erop dat haar hart geen schade heeft ondervonden.