Gerard Joling vervangt Edwin Evers

Tijdens de vakantie van Edwin Evers en zijn team zal het programma 'Evers Staat Op' worden overgenomen door Rick van Velthuysen en Gerard Joling. De gehele maand augustus zal het duo de presentatie op zich nemen zodat Evers, Romijn en Van Baarlen van hun welverdiende rust kunnen genieten.

Het begint zo langzamerhand een traditie te worden dat een bekende Nederlander de honneurs waarneemt tijdens de zomermaand. De afgelopen jaren bleek Gordon zo'n groot succes dat hij er zelfs een eigen radioshow aan overhield.

Gerard Joling zal fungeren als side-kick van Rick van Velthuysen. Om alvast aan elkaar te wennen hebben de heren een aantal keer proefgedraaid bij Weekend Rick. "Ik had vroeger al moeite met mijn krantenwijk en maakte daardoor van de ochtendkrant soms een tussen-de-middag-krant. Ze zeggen dat verandering van spijs doet eten, maar om nu in plaats van mijn vriendin ineens geconfronteerd te moeten worden met die blije koppen van Gerard Joling en onze producer Jan Prins.... Da's hele andere ontbijtkoek", aldus Rick van Velthuysen die al sinds de oprichting bij Radio 538 werkt. Voor Gerard Joling is het zijn (presenteer)debuut op de radio.