Verwarring over scheiding van Margarita

De verwarring is compleet! Gaan prinses Margarita en haar echtgenoot Edwin de Roy van Zuydewijn nu uit elkaar of niet? De Telegraaf opende vanochtend met het bericht dat de prinses haar man had gedumpt. Zojuist liet de prinses weten dat dit niet waar was. Maar het NOS Journaal laat nu toch weer zien dat het verhaal toch nog een staartje krijgt.

De Roy van Zuydewijn belde gisteravond op naar NOVA dat hij in het programma wilde om uit te leggen dat alles nog koek en ei was tussen hem en de prinses. Hij had er lucht van gekregen dat de Telegraaf vandaag met het nieuws zou openen.

De redactie van NOVA was er vervolgens getuige van dat De Roy van Zuydewijn een knallende ruzie met Margarita had over de telefoon. Hij dreigde daarin zelfs met een scheiding. Dit gebeurde echter niet.

Toen het interview daadwerkelijk daar was, gebeurde er ook wat vreemds. Als Jeroen Pauw wat kritische vragen aan de Roy van Zuydewijn gaat stellen, is duidelijk te zien dat hij onder tafel met een afwijzend vingertje richting de regie aan het schudden is.

Na de publicatie van het verhaal in de Telegraaf bevestigden ook bronnen rond het paar aan het NOS Journaal dat de scheiding praktisch een feit was.

Hoe het nu echt zit, is nog niet duidelijk. Maar zekerheid is er in ieder geval nog niet! Wordt ongetwijfeld vervolgd!!

Zie hier de beelden in het Journaal.