Indringer op feestje prins William

Op het verjaardagsfeestje van de Engelse kroonprins William is gisteravond een man gearresteerd. De man was het feestje op Windsor Castle illegaal binnengedrongen. De hele koninklijke familie was op het tijdstip van de arrestatie aanwezig. Hoe de man binnen heeft kunnen komen wordt momenteel onderzocht.

De man werd rond 23:20 uur opgepakt. Hij was niet gewapend. Hij bevond zich in gezelschap van driehonderd gasten en de koninklijke familie op het feestje met het thema "Out of Africa". Niemand van de gasten raakte bij het incident gewond.

Volgens het zondagsblad 'News of the World' was de man een podium opgeklommen, waar prins William op dat moment in een toespraak zijn vader Charles en grootmoeder koningin Elizabeth II bedankte voor het organiseren van het feest. Hij zou de microfoon hebben weten te grijpen alvorens hij door de bewakers werd overmeesterd en afgevoerd.

Toen hij werd afgevoerd zou de man hebben geroepen: "Je kan me komende maandag zien". William zou daarop later, om de sfeer er weer wat in te krijgen, hebben gezegd: "Ik wist niet dat mijn broer zo'n accent in zijn mars had".