UFO's scannen auto in Georgia

Een 50-jarige man uit Tucker, zijn broer, en zijn 73-jarige schoonzus uit Warn Springs beweren te zijn gescand door mini-ufootjes. Dit meldt The Associated Press.

Het incident gebeurde bij Booger Bottom, nabij Greenville, Georgia, toen ze op een eenzame weg reden. Ze zagen zo'n 50 schijfvormige objecten zo groot als dollarmunten in hun truck verschijnen. Het leek of ze hen scanden, waarna ze weer verdwenen. De 73-jarige vrouw heeft het Georgia Bureau of Investigation gebeld, maar die wilde niks van dit soort verhalen weten. Toen hebben ze contact opgenomen met the National UFO reporting Center, die ze naar Mufonga verwees.

De man vertelde de onderzoekers dat hij een rood draaiend object naast het voertuig zag, vlak voordat de rode schijfjes in de auto verschenen. De onderzoekers zeggen dat niet aan het gezicht van de inzittenden te lezen viel of ze logen. Newton en Clifford van Mufonga kunnen geen verklaring voor het fenomeen vinden. Er waren geen treinen, vliegtuigen of huizen dat licht zouden kunnen reflecteren.