Cambodjaanse peuter heeft relatie met python

In Cambodja is een mysterieus 3-jarig jongetje waarvan men denkt dat deze in zijn vorig leven de zoon van een draak was. Sinds hij net kon kruipen speelde hij al met een vier meter lange gevaarlijke python, aldus zijn moeder Kim Kannara. De jongen, Oeun Sambath, die slaapt in de opkrulde wurgslang trekt mensen uit heel zuidoost Azië aan om gebruik te maken van zijn, wat zij geloven, bovennatuurlijke krachten. Dit schrijft persbureau Reuters.



Nadat de jongen vrienden werd met de slang, zei een medium dat de jongen in zijn vorig leven de zoon van een draak geweest moet zijn. Zijn bovennatuurlijke krachten om de slang te temmen zou hem op zevenjarige leeftijd een traditionele genezer moeten maken.



"Ik weet niet waarom de slang en mijn zoon zo'n speciale relatie hebben. Misschien waren zij in hun vorige leven altijd samen. In ieder geval kunnen ze niet van elkaar gescheiden worden", zegt Kim Kannara. "Ik heb een keer mijn zoon meegenomen op reis, maar we konden niet blijven omdat hij Chamreun, de python zo erg miste".