Examen VWO Engels (kind-of-magic)

Eindexamens 2003Ook dit jaar kunnen FOK!kers hun verslagen over de net gemaakte examens submitten (zie voor meer info hier). Ook kind-of-magic stuurde een examenverslag in.
Engels...makkie. tenminste zo dacht ik erover de afgelopen dagen. in teksten ben ik altijd wel goed geweest, dus dit moest wel goedkomen. daarbij kwam dat het examengebeuren zelf niet meer bijzonder was, ik had er al drie achter de rug.

Maar nu de spanning weg was, leek het examen alleen maar moeilijker. de gymzaal zat propvol met verschillende mensen. en door het gebrek aan spanning en het geroezemoes was de concentratie ook weg. sommige stukken moest ik 3 of 4 keer overlezen voordat ik eindelijk door had wat er stond, en daardoor begon de tijd ook nog te dringen. gelukkig was er een tekst waarbij je woorden in de tekst moest plaatsen, dat schiet tenminste op.
10 minuten voor tijd was ik ongeveer klaar, maar niet helemaal tevreden. door het gebrek aan concentratie ben ik niet helemaal zeker van mijn antwoorden, maar aan de andere kant: positief blijven! ik zal slagen!

morgen komt wiskunde b1,2...wish me luck