Spoken in Borehamwood

In the Gate Studio in Borehamwood is nadat Sue Carpenter een mysterieuze schim gezien had, ook door andere mensen de schim gezien. Steve Oake, die het gebouw uit 1928 onderhoudt, zag het spook ook. Hij zegt: "Ik was aan het werk op de grond bij het theaterscherm, en zag een schim de doorgang tussen twee rijen stoelen oplopen, en achter twee stapels schuim die daar stonden verdwijnen. Normaal zou hij er aan de andere kant vandaan moeten komen maar dat gebeurde niet. Toen ik er heen ging om te kijken waar hij was gebleven, was er niemand te zien..."

Simon Jones, die bij de studio werkt en Dave Blake hebben een soortgelijke waarneming gedaan. Jones en Blake sluiten de boel 's nachts af. Op een nacht zag Blake een figuur uit een hoek van een zaal naar de deur lopen, en daardoor verdwijnen. Het gebouw echter was al compleet afgesloten...

Niet alleen zij, maar ook Ms Carpenter, een medewerkster, zegt dat ze een geest van een man gezien heeft die kleding uit de 20-er jaren droeg.

Oak, die open-minded is over spoken, zegt dat er waarschijnlijk twee spoken door the Gate dolen: Een make-up artiest die zelfmoord gepleegd heeft in een van de kantoren van het gebouw, en een werker die van een steiger afgevallen is in de werkplaats waar de theaterschermen gemaakt worden.