Examen Geschiedenis en Scheikunde (kind-of-magic)

Eindexamens 2003Ook dit jaar kunnen FOK!kers hun verslagen over de net gemaakte examens submitten (zie voor meer info hier). Ook kind-of-magic stuurde een examenverslag in.
Na gister mijn eerste examen gemaakt te hebben kwam nu een wat zwaardere dag. waar ik gister niks hoefde te leren voor nederlands, waren nu geschiedenis(veel leren) en scheikunde 1,2(nog meer!!)
in Gs ben ik nooit echt goed geweest, maar het examen ging me goed af. antwoorden die ik niet wist kon ik redelijk makkelijk uit de vraagstelling afleiden. ik heb het net precies nagekeken en ik zit op een 7.3 minstens! (voor mijn doen uitzonderlijk goed)

Sk1,2 was een stukje moeilijker. dat kwam omdat het niet alleen veel onderwerpen waren, maar ook moeilijk te begrijpen vaak. op een paar vraagstukken bleef ik hangen. nitraat, zo simpel!, maar wat was dat nou?
toen ik het thuis nakeek waren enkele vraagstukken, waarvan ik zeker wist dat ik ze fout had, ineens goed! ook daar zit ik op een 7. Al met al is een aanvankelijk zware dag best meegevallen. Ik zou bijna gaan denken dat ik dan toch nog ga slagen. Nogmaals alle examinandi(ofzo:S) succes!