Examen Filosofie Havo (Bram K)

Eindexamens 2003Ook dit jaar kunnen FOK!kers hun verslagen over de net gemaakte examens submitten (zie voor meer info hier). Ook Bram_K stuurde een examenverslag in.
Laat ik maar even een kleine verslagje maken van Havo filosofie. (Ik ben 1 van ongeveer 50 examenkandidaten dit jaar)

Vandaag begonnen met mijn eerste examen...Filosofie.
9 uur..En beginnen maar.

Het examen bestond uit 15 vragen en was erg moeilijk. Echt moeilijk. Ik zelf heb alle vorige examens filosofie al gedaan en dit was duidelijk de moeilijkste. Globalisering en Macht & Straf waren het de 2 onderwerpen ( Beide stonden in verband met macht. Het eigenlijke onderwerp.)

Het begin was moeizaam en had zelf last van kleine vergeetachtigheid. Gelukkig was dat snel over .

Na ongeveer 2 uur was ik klaar met alle vragen. Aangezien ik snel geschreven had besloot ik om het allemaal nog een keer over te schrijven...deze keer iets netter. Ik was op pagina 3 toen ik moest ophouden. Ik heb in totaal 9 kantjes gepend en had last van me rechterhand/schrijfhand.

Achteraf was het nog steeds een zeer moeilijk examen. Met moeilijk gestelde vragen maar dat hoort er gewoon bij . Verder denk ik zelf dat ik het aardig gemaakt heb en als hier iemand is die hetzelfde examen gemaakt heeft en ook even zegt wat hij/zij er van vond zou dat ook leuk zijn

Groeten Bram