Sekte: wereld gaat ten onder op 15 mei

MentalWesto had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Snel! Doe alles wat je in je leven altijd nog wilde doen, want over enkele dagen kan het niet meer. Op 15 mei gaat onze wereld ten onder. Aan "elektromagnetische straling". Dat zegt de Japanse sekte Panawave.

De ondergang komt volgens de sekte door een grote verandering in de stand van de aarde tegenover de zon. Daardoor komt er een stortvloed aan elektromagnetische golven naar de aarde, die de wereld naar zijn ondergang zal brengen.

De sekte onderzoekt de elektromagnetische gevolgen op de wereld en de natuur overigens al jaren. Om zich te beschermen tegen de stralen dragen de sekteleden allemaal witte kleding. Al hun gebruiksvoorwerpen zoals brillen en handtassen worden ingepakt in wit papier, plastic of stof. Zelfs de auto's en busjes waarin ze zich verplaatsen zijn wit.

Een paar dagen geleden veroorzaakte de sekte nog opschudding, omdat ze nu zelfs een stuk bergweg en de bomen erlangs hadden ingepakt. Volgens de sekteleden konden ze niet meer verder rijden omdat hun 69-jarige leidster een terminale vorm van kanker heeft en te ziek was om vervoerd te worden. De vrouw zou kanker gekregen hebben nadat ze was aangevallen door linkse guerilla's die gebruik maken van microgolven. De politie heeft de oproerpolitie ingezet om de groep van zo'n dertig leden te verwijderen. De sekte toert nu door Japan, wachtend op de ondergang.