Osbournes' geluk raakt op

Benjamin_T_T had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het kón niet op voor de familie Osbourne. Na de hype rond de eigen reality-show op MTV kwam er een nieuwe soloplaat voor Ozzy, een platendeal voor dochter Kelly en groeide de enorme schare fans overal ter wereld. Maar nu blijkt ook voor hen dat de vette jaren worden opgevolgd door de magere.

Het begon met moeder Sharon. Bij haar werd kanker ontdekt en zij ondergaat nu chemotherapie om de ziekte te bestrijden. En op het moment dat het er op lijkt dat de ziekte voorlopig uit haar lichaam verdwenen is, stort zoonlief Jack in. Hij blijkt verslaafd aan drank en drugs en zit nu in een afkickliniek.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, blijkt de zangcarrière van Kelly alweer in 't slop te raken, nog voordat deze goed en wel op gang gekomen is. Van haar debuutalbum "Shut Up" zijn er wereldwijd nog geen 150.000 stuks verkocht, wat reden genoeg blijkt voor platenmaatschappij Epic om Kelly op straat te zetten. Moeder Sharon schijnt behoorlijk "p*ssed" te zijn, vooral ook omdat Ozzy zelf al 20 jaar bij dit label zit. "Het kwam als een schok, want Kelly was bijna klaar met haar tweede album toen Epic de stekker eruit trok."