''Duitsland snel Islamitisch"

Hiero had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Joods-christelijke auteur Ramon Bennett denkt dat de groei van het aantal moslims in Duitsland zwaar wordt onderschat. Hij meent dat Duitsland binnen 9 jaar een islamitisch land zal zijn. De Duitsers hebben volgens hem geen antwoord op de hoeveelheid kinderen die de 3,2 miljoen Duitse moslims zullen krijgen, de aanwas van nieuwe moslims en het zelfbewustzijn van de moslims.

Volgens Bennett is men blind voor aanwijzingen die staan in de Koran. Daarin staan volgens hem 123 duidelijke oproepen om niet-Moslims te doden. Ook het antisemitisme is volgens Bennett duidelijk toegenomen onder invloed van de Islam: ''Steeds meer mensen tonen begrip voor islamitische anti-Israël-stemmingen in het Midden-Oostenconflict. Dat de koran Joden als zwijnen en apen betitelt, stoort schijnbaar niemand. Ook de kerken zijn meer met zichzelf bezig dan met hun verantwoordelijkheid voor het Joodse volk''.

Onlangs beweerde de christelijke auteur David Pawson nog dat het Verenigd Koninkrijk binnen afzienbare tijd een islamitische staat zal worden.