Commotie om dubbelganger Beckham

NLBADBOY herschreef voor ons via de newssubmit het volgende bericht:

Een dubbelganger van de Engelse voetballer David Beckham heeft in Madrid chaotische taferelen veroorzaakt. Op verzoek van een Engels tabloid was Andy Harmer, die sprekend op de middenvelder van Manchester United lijkt, naar de Spaanse hoofdstad gereisd. In het centrum deelde de Brit, in gezelschap van een op echtgenote Victoria lijkende dubbelgangster, handtekeningen uit aan passanten.

Al wekenlang gaan er sterke geruchten dat de aanvoerder van het Engelse voetbalelftal naar Real Madrid verhuist. Het bezoek van de nep-Beckham leidde dan ook tot commotie. Er stroomden zoveel handtekeningenjagers naar de dubbelganger toe, dat het verkeer in de metropool er hinder van ondervond.

De echte David Beckham zal echter niet zo snel naar Madrid verhuizen. Volgens Real-voorzitter Florentino Perez is er geen sprake van een overgang van David Beckham van Manchester United naar Real Madrid. De voorzitter liet weten dat Beckham 'nooit en te nimmer' voor Real zal voetballen.

Het is niet de eerste keer dat dubbelgangers commotie veroorzaken. Eerder was op Fok! het bericht te lezen over de dubbelganger van Arnold Schwarzenegger die commotie veroorzaakte.