Veronica gooit programmering alweer om

ThunderCracker had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Tv-zender Veronica gooit alweer het zendschema op. Zo krijgt het dagelijkse jongerenprogramma V-HQ een wekelijkse frequentie; het verhuist naar de zaterdagavond. Verder zal het programma Nightclub van Menno Buch tien minuten korter duren. Ook de dubbelpresentatie met Anouska Wink vervalt; zij moet het programma verlaten.

Verder zal de dagelijkse talkshow Testbeeld plaats maken voor een programma over 'het wereldberoemde medium James van Praagh, dat zijn talent aanwendt om helderheid in onopgeloste zaken te verschaffen'. Ook verdwijnt het programma Webcamgirls. Dit maakt plaats voor een Amerikaanse serie genaamd "De Pikantste Thuis". Hierin worden pikante thuisfilmpjes beoordeeld door twee 'schone dames'.

Een nieuw programma op Veronica is "Zet Veronica op 11". Hiermee wilt de zender graag hebben dat kijkers Veronica op voorkeuzetoets 11 programmeren. Volgens de zegsvrouw zet Veronica hiermee het nieuwe offensief voort om de zender op een betere voorgeprogrammeerde plaats op het tv-toestel te krijgen.