David Beckham niet beroemd genoeg

CaptainCab vertaalde voor ons via de newssubmit het volgende bericht:

David Beckham is overgeslagen voor een gastrol in The Simpsons omdat hij volgens de producenten niet beroemd genoeg is. Makers van de serie overwogen contact op te nemen met de voetballer van Manchester United om te zien of hij interesse had in een aflevering van de hitserie, dat onlangs z'n 300e aflevering vierde, geschreven te worden.

Uitvoerend producent Al Jean liet weten dat bijna niemand hem kent in Amerika, waar de serie gemaakt wordt. "We dachten aan Beckham, maar voetbal is niet zo groots in de VS. Hij is niet echt beroemd genoeg. Ik heb alleen van hem gehoord, omdat mijn dochter voetbalt", laat Jean weten.

Beckham zou in aanmerking gekomen in een aflevering, waarin Homer & Co een visite aan Londen brengen. Beroemdheden die wel in deze aflevering verschijnen, zijn o.a. Sir Ian McKellen en Harry Potter bedenker JK Rowling, die allebei zichzelf spelen.

Nog een verschijnende gast is Britse actrice Jane Leeves, meest bekend als Daphne van de hitcomedy Frasier, één van de best betaalde vrouwen op tv. Zij speelt Homer's half-zus, een vrouwelijke, britse versie van Homer.