Poogden Britten Saddams Area-51 te veroveren ?

In navolging over UFO-enthousiasten die menen dat Saddam met aliens heult en later zelfs door gered zou zijn, hier een vervolg voor de geinteresseerden:

UFO Roundup meldt dat eind maart Britse troepen in het zuidwesten van Mosul zouden zijn geland. Mosul ligt vlak bij as-Zab As-Saghir, ofwel Little Zab River vallei waar de vermeende aliens die Saddam gered zouden hebben, in een bunker zouden zitten.

Het persbureau Reuters meldt dat volgens het televiesienetwerk al-Jazeera de Irakezen daar eind maart tien Britse troepen hebben vernietigd, waaronder 14 tanks en andere voertuigen. De uitgezonden beelden toonden Irakezen die in een volgens hun ingenomen Britse Land Rover rondreden.

In een persconferentie zegt de Iraakse minister Mohammed Saeed al-Sahaf : "De Britse troepen die gedropt zijn zijn allemaal vernietigd behalve degenen die gevlucht zijn". Hij vervolgt: "Het is een complete overwinning geworden... Vreemd genoeg hebben de Amerikanen de Britten gedwongen dit te doen. Ze hebben hen gedwongen, alsof het een of ander experiment was. Het gevolg was erg tragisch voor de Britten".

Sahaf heeft geen details gegeven over wat er precies gebeurd is. Het is niet onafhankelijk bevestigd. Een Britse woordvoerder aan de Central Command hoofdkwartieren in Quator ontkent wat er gebeurd is. Hij zegt ook dat hij niets gehoord heeft over Britse gevallen in het noorden van Irak.

Volgens UFO Roundup heeft Amerika BritanniŽ gebruikt als experiment wat er zou gebeuren als ze daar zouden vechten. Aangezien alle troepen en tanks vernietigd zijn zouden ze volgens de ufologen hulp van buitenaardsen gekregen kunnen hebben. Volgens hen stoppen Amerika en BrittaniŽ het vanwege geheime redenen in de doofpot dat ze daar gedropt zijn.