"Saddam werd gered door aliens"

De geruchten over de mogelijke buitenaardse hulp aan Saddam zijn opnieuw opgelaaid nadat onofficiële bronnen zeggen dat Saddam in het huis waar hij zich tijdens de eerste bombardementen bevond weggestraald werd.

Tijdens de bombardementen op 20 maart, waren Saddam en mogelijk zijn zonen Uday en Qusay volgens officiële bronnen in een privé huis, gebouwd over een ondergrondse bunker in Bagdad. Saddam is na het bombardement bijna twintig uur niet meer voor het Iraakse publiek verschenen. De reden daarvoor is, volgens onofficiële bronnen, dat hij zich plotseling in Zarzi bevond.

Geruchten zeggen dat in een ondergrondse bunker in Zarzi buitenaardse wezens zijn, die Saddam helpen. Terwijl de Amerikaanse cruise missile op weg naar Bagdad was, verschenen de wezens in de vergaderzaal en waarschuwden Saddam voor het dreigende gevaar. Toen schenen de wezens een vreemd licht op de muur. Er verscheen een cirkel van licht, helder wit, met een roterend gouden licht eromheen dat tegen de klok in draaide. Saddam stapte in de poort en verdween. Daarna Uday, Qusay, drie mannen van Anim al-Khazz en vervolgens de aliens. Kort daarop sloeg de missile in.

Dit is volgens onofficiële bronnen de reden waarom er bijna een dag niets van Saddam gehoord is. Saddam, zijn zonen en de wezens zouden geteleporteerd kunnen zijn naar Zarzi. Vandaaruit is het een halve dag rijden naar Tikrit, waar de televisiestudio zich bevindt. Saddam zelf kon daarom geen speech houden donderdag. Dit is waarom Saddams dubbelganger, die volgens de CIA de echte Saddam was maar volgens contacten niet, in Bagdad een zwarte bril ophad en die speech hield. De uitzending op vrijdag toonde wel de Saddam die iedereen kent.

Volgens de bronnen zullen de buitenaardsen zich mogelijk binnenkort openbaar bekend maken, en zal dit uiteraard via CNN in de live-uitzendingen ongewild uitgezonden worden.