Jamaï van niets op één

Jamaï's eerste single Step Right Up is van niets op nummer één in de muzieklijsten binnengekomen. Niet echt verwonderlijk, want met een voorverkoop van bijna 250.000 exemplaren in één week was dit al verwacht.

In de top 10 van de Mega top 50 staan nu maar liefst vier 'Idols-nummers'. Zoals gezegd Jamaï op de eerste plaats. Op de tweede plaats staat de Engelse nummer twee van Idols Gareth Gates met Anyone of Us. Roger, die het Idols-contract weigerde, staat met zijn band Intwine op nummer vier met het nummer Happy. Tot slot volgt de winnaar van Engeland, Will Young, op de zesde plaats met zijn liedje You and I.

Gisteravond was in Rotterdam het laatste Idols-concert in Ahoy. Vier avonden hebben de tien Nederlandse Idolsfinalisten het Rotterdamse sportpaleis vol gekregen en het was een ongekend succes. Elke avond vielen tientallen uitzinnige tieners flauw. Vooral de nummer twee van Idols, Jim Bakkum, werd oorverdovend toegejuicht. Dat voorspelt weer het een en ander voor de debuut single van Jim die binnenkort zal worden uitgebracht.

Van niets op één, na een kwart miljoen uitgeleverde singles