Duitser krijgt toestemming voor eerste hondenbordeel

Dunk vertaalde en herschreef voor ons het volgende bericht:

Een Duitse kunstenaar heeft toestemming van het Berlijnse stadsbestuur om 's werelds eerste hondenbordeel in de Duitse hoofdstad te openen. Het stadsbestuur heeft geen principiele bezwaren tegen de aanvraag van kunstenaar Karl-Friedrich Lentze om een commerciele ondernemeningslicentie voor een 'sexontmoetingscentrum voor honden' in de Duitse hoofdstad.

"Als mensen naar een bordeel kunnen, waarom honden niet?", aldus de 54 jaar oude Lentze in een interview met het Duitse persbureau DPA.

Eigenaars van honden kunnen hun huisdieren naar het bordeel brengen waar de dieren, tegen een redelijke prijs, 'vleselijk gebruik' mogen maken van de aanwezige honden.

"Stel je eens voor, honden hoeven eigenlijk niet eens te betalen", vertelde Lentze nog tegen DPA. "Hun baasjes betalen alles, de honden kunnen lekker aan elkaar ruiken en zelfs lekker sex hebben. Het is hygienisch en niemand zal er onder lijden. Wie kan daar nu tegen zijn?"

Het stadsbestuur vond dat dus ook en gaf ook aan dat een hondenbordeel niets anders was dan een normale kennel. Lentze moest alleen 25 euro betalen voor de toestemming.