Jongens van boyband Blue geloven in aliens

Lee Ryan van de boyband Blue, bekend van de hit 'Sorry seems to be the hardest word', heeft bekend dat hij graag seks wil met een buitenaards wezen. Hij gelooft er heilig in dat er buitenaardse wezens op aarde rondlopen, en hij zou graag willen paren met een van hen.Lee zegt: "Ik geloof dat buitenaardse wezens echt bestaan, en dat het menselijk ras ťťn groot experiment is. Denk er eens over na - Heb je wel eens over straat gelopen en naar iemand gekeken waarbij je dacht: Die ziet er niet menselijk uit?"

Lee vervolgt: "Als het een vrouwelijk wezen zou zijn, zou ik gaan daten met haar; gewoon om te kijken wat er gebeurt. We zouden zelfs een baby kunnen krijgen. Stel je voor: Een nieuw ras!".

Ook Lee's bandmaat Duncan heeft bekend dat hij geprobeerd heeft zichzelf door buitenaardse wezens te laten ontvoeren. De vrouwenhartveroveraar van de band wilde zo graag door een vliegende schotel ontvoerd worden dat hij op zoek is gegaan naar UFO's samen met een vriend.

Duncan zegt: "Ik wilde echt heel graag door buitenaardse wezens ontvoerd worden. Ik ben heel vaak met een vriend op UFO-jacht gegaan. We reden naar grote open plekken in de buurt van Dorset, en hebben daar gezeten en naar de lucht gekeken, in de hoop dat we ontvoerd zouden worden".