Pastoor wordt aangevallen door zombie

In Sebokeng, Zuid-Afrika, schijnt George Lebusa, pastoor van de Kononia Bible Church, aangevallen te zijn door een zombie toen hij aan het bidden was voor een ziek kerklid. Het gebeurde in de Intensive Care Unit in het Sebokeng ziekenhuis. Naar aanleiding van deze gebeurtenis heeft Vaal Weekly een interview gehouden bij verschillende mensen. Hieruit bleek dat het merendeel van de ondervraagden gelooft dat zombies bestaan, en enkelen claimen ze ook gezien te hebben.

Steven Kapook, een inwoner van Sebokeng gelooft dat zombies bestaan, en hij zweert dat hij ze eerder gezien heeft, hoewel niet in het ziekenhuis. "Ik weet dat sommige mensen denken dat ik gestoord ben wanneer ik zeg dat ik zombies gezien heb. Zombies bestaan, en ik ben niet de enigste die ze gezien heeft, er zijn veel meer mensen die ze gezien hebben". Kapook zegt dat zombies dode mensen zijn waarvan de tongen uitgesneden zijn, die door witchdoctors tot levende doden herrezen zijn. "De zombies zijn opgewekt door witchdoctors en kunnen alleen door hen vernietigd worden.", zegt Kapook.

Kapook zegt dat mensen zombies met het blote oog kunnen zien. "Ik heb ze verschillende keren gezien in Zone 14 Sebokeng". Hij zegt dat ze witte kleren dragen en dat hun gezichten bedekt zijn met wit stof. Alfred Mnokwa ondersteunt Kapooks bewering. "Zombies bestaan; het zijn dode mensen die herrezen zijn door de levenden om hun als slaven te gebruiken en mensen te terroriseren". Hij heeft de pastoor gefeliciteerd dat hij zo open durfde te zijn over zijn ontmoeting met een zombie.