Bolletjesslikker na dood opengesneden

Een 60 jaar oude bolletjes slikker is eerder deze maand na zijn dood opengesneden door onbekenden die de bolletjes uit de man hebben verwijderd. Tijdens de sectie op de man bleek dat de daders niet alle bolletjes uit de man hadden verwijderd. De politie verklaarde dat de man pas was opengemaakt nadat hij was overleden, over de doodsoorzaak tast de politie nog in het duister.

Het stoffelijk overschot van de man is op vijf februari gevonden door wandelende mensen in het stadsdeel Zeeburg. De man was gekleed in korte broek met daarop een hemd met korte mouwen, wat erop zou duiden dat hij nog maar net in Nederland was gearriveerd.

In het programma Opsporing verzocht werd de kleding en het gezicht van de man getoond in de hoop dat mensen zich zouden melden met tips. Een paar dagen later meldde de familie van de man zich, het bleek om een 60-jarige man te gaan die uit Suriname afkomstig was. In de uitzending werd niet gezegd dat het lichaam was geschonden en dat het om een bolletjesslikker ging. Onduidelijk is nog of de man direct via Suriname of eerst via de Antillen naar Nederland is gereisd.